Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Yargıtay, Sarı hakkında Dosya Bozum” kararı verdi

Yargıtay, Sarı hakkında  Dosya Bozum” kararı verdi

Erdekin eski belediye başkanı Hüseyin Sarının, görevi sırasında, Erdek otogarında bir işyerinin kiralanması ve yine otogar içinde inşaatına izin verilen akaryakıt istasyonunun usulsüz yapıldığı gerekçesiyle Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi tarafından v

Erdek`in eski belediye başkanı Hüseyin Sarı`nın, görevi sırasında, Erdek otogarında bir işyerinin kiralanması ve yine otogar içinde inşaatına izin verilen akaryakıt istasyonunun usulsüz yapıldığı gerekçesiyle Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen mahkumiyet kararı Yargıtay tarafından bozuldu. 
Yargıtay, son olarak yasalaşan "4. Yargı Paketi" doğrultusunda Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi`nin, Sarı`yla ilgili verdiği 9 yıl, 4 aylık mahkumiyet kararını bozmuş oldu. Yargıtay`ın, konuyla ilgili gerekçeli kararını beklediklerini vurgulayan Hüseyin Sarı, "Adalet yerini buldu. Baştan beri söylediğim gibi, her iki davada da belediyenin ne en küçük bir zararı vardı, ne de hiç kimsenin kişisel çıkarı. 4. Yargı paketi çıkmasa bile bu kararın Yargıtay`ca bozulacağını biliyorduk. Yargıtay kararı, bu konuda aleyhimizde dedikodu üretenlere ders olsun" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı